Ambulante begeleiding

Zit je niet lekker in je vel? Trek jij je steeds meer terug en voel jij je onzeker in het contact met anderen? Vind je het lastig om iedere morgen op te staan en je dag op een prettige manier in te vullen? Laat jij de post en de administratie steeds vaker liggen omdat je het overzicht kwijt bent? Is het rommelig in huis en onrustig in je hoofd? Dan heb jij wellicht behoefte aan ondersteuning bij je dagelijkse bezigheden.

Misschien heb je net dat zetje in de rug nodig om zelf de draad weer op te pakken. Wellicht is er meer aan de hand en zoek je iemand die je helpt om overzicht, rust en structuur te brengen in je leven.Trust biedt je de hulp die jij nodig hebt, gewoon in je eigen leefomgeving en netwerk. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, willen wij graag met jou een begeleidingsplan opstellen met de doelen, subdoelen en evaluatiemomenten om zodoende zorg op maat te bieden.

Heb je meer behoefte aan ondersteuning, dan zie jij je begeleider een paar keer per week of zelfs dagelijks. De combinatie via de app of telefonische begeleiding op afstand, maakt het mogelijk om dagelijks even contact te hebben of als zich iets voordoet waarbij je even overleg, consult of gewoon advies nodig hebt.

Bij jouw begeleider kun jij je verhaal kwijt en hem of haar al je vragen en twijfels voorleggen. Je begeleider biedt je een luisterend oor en doet er alles aan om je zo goed mogelijk te ondersteunen, daar waar en wanneer je dat nodig hebt.

Vraag meteen zorg aan of bel met een expert

Je kunt meteen zorg aanvragen. Je kunt ons ook tijdens kantooruren bellen voor advies.